LMS

LMS is uitgegroeid tot wereldmarktleider in zijn branche. Omdat te realiseren moeten niet alleen je producten top zijn, maar ook de dienstverlening.  In die dienstverlening is een goede communicatie essentieel. Dit veronderstelt met elkaar praten, naar elkaar luisteren en antwoorden op elkaars vragen, opmerkingen en eventuele kritieken. 
Jaarlijks worden onze ingenieurs van het Technical Center in Leuven hierin getraind.  Dat laten we over aan professionals van “Progress in Mind”.  We kiezen bewust voor hen omdat zij zeer flexibel inspelen op concrete situaties opgebracht door de cursisten.  De energieke trainer geeft hen het woord, observeert en adviseert.  Onze ingenieurs doen hun job dan ook met passie, ambitie en veel geduld, wat op zijn beurt resulteert in hoge klantentevredenheid.

Rudy Sonck
Customer Service Manager - Technical Center

Customers: Testimonials

Contact: Social media

Expertise: Also interesting

Repeatedly we counted on the services of Progress in Mind to deliver the training "telephone debt collection" for our collaborators. Their trainings always are well structured, complete, interactive and very useful to our business. The concepts ...
 
Disc Factor
© 2022 Progress In Mind. Alle rechten voorbehouden. Privacy. Cookies. Disclaimer. Contact. Webdesign: Pixeo.