PiM’s bibliotheek

22okt201214:47

Jaar in jaar uit werken de trainers van Progress in Mind samen met steengoede mensen uit een hele waaier bedrijven. Als coaches zijn we verwende nesten. Onze cornflakes is communicatie, ons diner psychologie. Elke dag opnieuw mogen we ons met enthousiasme storten op vraagstukken als hoe kalmeer ik een klant die me uitscheldt voor incompetente kloothommel? Hoe vertel ik mijn collega dat ik zijn poetsvrouw niet ben? Hoe overleef ik de eerste 15 seconden van een verkoopsgesprek aan de telefoon? Hoe zorg ik ervoor dat mijn favoriete wanbetaler mijn facturen eindelijk betaalt?. We geven het graag toe: dat is geen job, dat is een hobby.

In de voorbije 10 jaar sprokkelden we honderden praktische tips bij elkaar. We doken in wetenschappelijke research en schuimden congressen af. Vaak hadden onze deelnemers als ervaren professionals zelf schitterende oplossingen voor uitdagende cases. De beste strategieën kopieerden we schaamteloos. Beetjes bij beetje verzamelden we een stevige bibliotheek met tools – sommige verrassend, andere leuk, de meeste nuttig, een kleine minderheid volstrekt overbodig. Prospectie & sales, klachtenbehandeling & stress management, klantenpsychologie & spreken voor publiek, leiding geven & time management passeerden dagelijks de revue.

Op zo’n hoop info blijven zitten en er niks mee doen heeft iets onfatsoenlijks. Zeker in tijden van crisis, pest en cholera. Daarom strooien we vanaf nu elke week kwistig in het rond met wist-je-datjes voor iedereen die in zijn of haar professionele contacten op zoek is naar meer communicatieve impact. Verwacht je nu eens aan een verbazingwekkende eye opener, dan weer aan een meteen toepasbare tip. Wij doen in elk geval ons best om de wekelijkse breinopfrisser fijn om lezen te maken. Heb je zelf suggesties of vragen, leef je dan gerust uit op info@progressinmind.be of via ons contactformulier.

Bedankt & tot volgende week – over het verband tussen sommige inheemse insectensoorten en gezonde bedrijfsfinancieën.

Enthousiaste groeten

Roeland

Roeland Pelgrimsin

Reacties

Klanten: Getuigenissen

Contact: Social media

Expertise: Ook interessant

Meermaals deden wij beroep op Progress in Mind voor de opleiding "telefonisch debiteurenbeheer" voor onze medewerkers. De opleiding is steeds goed gestructureerd, volledig, interactief en zeer nuttig voor onze business. De aangereikte materie ...
Disc Factor
© 2024 Progress In Mind. Alle rechten voorbehouden. Privacy. Cookies. Disclaimer. Contact. Webdesign: Pixeo.