De juiste training voor jou & je collega’s

Enthousiasme, expertise, en een stevige scheut wetenschappelijk onderzoek

De juiste training & coaching vinden voor jezelf en je collega’s is een uitdaging. Je wil  de meest recente know how op je bord krijgen, en je verwacht de resultaten meteen te kunnen toepassen in je job. Je verdient het om enkel tips te krijgen die hun waarde bewezen hebben in de praktijk, en waarvan onderzoek heeft aangetoond dat ze werken. Daarom selecteert Progress in Mind trainers die specialisten zijn in hun vakgebied. Mensen met ervaring en bagage. We investeren zelf grondig in opleiding en onderzoek. Om van jouw training een succes te maken, combineren wij jouw talenten met het enthousiasme van onze coaches en de laatste bevindingen van de wetenschap.

Mag het iets meer zijn

80% Van wat je vandaag doet is ongetwijfeld fantastisch. Anders had je bedrijf wel iemand anders gezocht voor je job. Tijdens een training willen we zo snel mogelijk de vinger leggen op wat al goed zit. Dan kunnen we meteen op zoek naar de 20% die nog beter kan, en daar steken we onze energie in.

Give me six hours to chop down a tree, and I will spend the first four sharpening the axe.
~ Abraham Lincoln

Geen eenheidsworst dus. Elke deelnemer is anders. Je hebt je eigen aanpak, je eigen overtuigingen. Als je gevraagd wordt om tegen je overtuiging in te handelen, bouw je stress op. Die stress maakt het moeilijker om goed te functioneren.

Daarom geen standaardantwoorden in een Progress in Mind training. De uitdaging voor onze coaches is om alle tips zo voor jou te vertalen dat ze aansluiten bij jouw stijl.

Het kan dus best zijn dat jij en je collega met andere tips terugkomen van dezelfde training. En dat is best ok: er zijn verschillende manieren om succesvol te communiceren. Wij gaan op zoek naar de piste die het best bij jou past. Daarom werkt elke training voortdurend op twee niveaus: welke mindset werkt voor jou het best? Welke gedrag heeft het gewenste effect?

Klanten: Getuigenissen

Contact: Social media

Expertise: Ook interessant

Sedert enkele jaren werken we samen met Progress in Mind voor diverse trainingen. Elke keer opnieuw verloopt de samenwerking heel aangenaam en vlot. Indien nodig zijn op maat gemaakte cursussen voorhanden. Deze zijn goed gestructureerd en de inhoud ...
Disc Factor
© 2024 Progress In Mind. Alle rechten voorbehouden. Privacy. Cookies. Disclaimer. Contact. Webdesign: Pixeo.